Markedets beste solcellekalkulator 

Vi har utviklet en unikt presis solcellekalkulator for å gi deg nøyaktige estimater på forventet energiproduksjon og pris på total takrehabilitering med integrerte solceller. 

SE PRIS OG MULIGHETENE FOR DITT TAK NÅ

Solcelletak

Solcelletak er ikke bare solcellepaneler 

Solar Solution er hellig overbevist om at fremtidens tak ikke bare har solceller, men er solceller.
Der andre fokuserer på jobben med å montere solceller på ditt eksisterende tak så er vårt mål å kunne gi deg det vi mener er en mer bærekraftig løsning.

Solcellepaneler er ment til å produsere strøm og ha en levetid på 30+ år. Men da bør du og ha et tak som holder minst like lenge. Et produkt er ikke bedre enn sitt svakeste ledd. Og det er nettopp derfor du bør investere i et integrert solcelletak. Du vil kunne få et tilnærmet vedlikeholdsfritt tak som vil produsere strøm år etter år.

solcellekalkulatoren

Sånn fungerer solcellekalkulatoren 

Enkelt og greit fungerer den som en helt vanlig solcellekalkulator. Den baserer seg på solforholdene på din bolig, takflatenes orientering og vinkel på taket. 

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn din adresse, velg produkt, takflater som egner seg og hva slags installasjon du ønsker. Du vil få en estimert pris og årlig produksjon umiddelbart. Er det innenfor dine rammer så vil en av våre lokale partnere kontakte deg for en befaring.

Magien i vår kalkulator ligger i avansert prosessering av data. Den inkluderer nærmest alt som innbefattes i en investering i takbytte + solceller. Fra beregning av energipotensial til alle komponenter og arbeidstimer som vil gå med til prosjektet. Det er det ingen andre som kan tilby i dag

KOSTNADER

Nøyaktige estimater 

Erfaringstall tilsier at solcellekalkulatoren treffer inntil 10-15% av endelig kostnad og energiproduksjon. Så gjenspeiler estimatene det du er villig til å investere, så bør det ikke komme noen store overraskelser.

Men en kalkulator vil aldri kunne se eventuelle råteskader, tilstanden til sikringsskapet eller tilkomsten til eiendommen. Derfor er det viktig at våre partnere kommer på befaring så alle eventualiteter kan tas i betraktning.

Sluttsummen på kassalappen er fratrukket Enova støtten du vil kunne få på ditt solcelleanlegg.

Les mer om solceller på tak

FAQ

Både ja og nei. Vi vil kunne tilby batteriløsninger til solceller, men sannheten er at det foreløpig er litt for dyrt. Men spådommen for 2024 er at batteriprisen vil nærmest halvere seg i løpet av året. Dette vil gjøre at investeringen faktisk gir mening.

Kort og greit fordi det er best for alle parter. Du vil kunne få en tilnærmet fasit på det du lurer på og håndverkeren slipper å bruke mye av sin dyrbare tid på å finregne på alle henvendelser.

Flaks for deg. Vi har laget en hel artikkel om dette temaet. Den kan du lese her